Fem en fredag v.4: Paus

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

Vad har du just nu för favoritmellis?

Vad gör du för att stänga av, om bara för en stund?

Hur länge kan du fokusera innan du behöver ett brejk?

Vad behöver du återuppta?

Vad behöver du pausa?

1. Vad har dy för favoritmellis?

ghDet är nog fruktmusli och mjölk.

2.Vad gör du för att stänga av, om bara för en stund?

Jag lyssnar på en bra ljudbok i mina hörlurar.

3. Hur länge kan du fokusera innan du behöver ett brejk?

Det är lite olika. Det beror på vad det är jag ska fokusera på. Tex en film där kan det gå hela filmen om den är kanske två timmar. Däremot har jag förberett mig så kan det gå längre tex när jag var och kollade på Lord of the rings: fellowship of the rings extended edition. Däremot så drack jag en energidryck och det kan få mig att fokusera längre stunder.

4. Vad behöver du återuppta?

Något jag ska återuppta är ridningen. Väntar bara på mail från ridskolan om vad x antal privatlektioner kostar så min godeman kan ansöka om pengar till det.

5.Vad behöver du pausa?

Något jag behöver paysa är mitt chokladätande. Det är för mycket just nu så ska verkligen försöka att inte äta choklad i helgen utan ska försöka handla något annat som är nyttigare och bättre att äta.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #bloggareisverige #femenfredag #bestofnouw


0 reaktioner till “Fem en fredag v.4: Paus”

  1. hoppas att ridskolan snart hör av sig. låter skoj med ridning. det är lättare att låta bli att äta choklad när det blir ljust och vår och en är ute mera

  2. Ja att rida är något jag saknar, men tror inte jag skulle våga sätta upp mig igen – för länge sedan jag red. Håller mig på marken. Choklad, borde väl också tänka på att dra ner på det, men det är ju såååå gott 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *