En krympt tröja och min vinst har kommit…

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra.

Här har man kollat på The walking dead så nu är man på säsong elva. Alltså den sista säsongen av the walking dead. Sen har jag varit till Ica maxi. Där hittade jag bland annat två monster för 25kr så köpte fyra då min favorit fanns. Sen upptäckte jag att de hade redbull för 10kr styck så köpte 4 stycken.

Idag fick jag äntligen min vinst så nu kan jag och min vän gå på bio nästa onsdag! Ska bli så roligt. Ser verkligen fram emot att se filmen M3gan.

Ikväll har jag kollat på The hunger games: mockingjay part 1 på sfanytime.

Handling:

Katniss är i distrikt 13 med den andra segrarna från hennes andra hungerspel. Samtidigt vet hon att Peeta och några till ”segrare” hålls fången i huvudstaden. Katniss får uppdraget att vara deras härmskrika i kampen de andra distrikten har mot huvudstaden och diktatorn president Snow.

Kommer de lyckas att frita de som är i Huvudstaden och hur ska de lyckas döda president Snow?

Har idag gått mer än 5000 steg så har nått mitt mål. Har insett att jag måste sluta äta choklad så idag på ica maxi så köpte jag två påsar wellibites som är sockerfritt godis. Här kan du läsa om du är intresserad och inte hört talas om vad det är. Jag tycker det år ett bra substitut att ha om man vill ha något godis på kvällen men vill inte ha något med mycket socker i.

Har insett att min stora t-shirt jag brukar sova i har jag lyckats krympt i tvätten. Den var stor förut men nu är den som en vanlig t-shirt. Men är glad att jag inte lyckats krympa den mer för då hade jag nog inte kunnat ha den.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #wellibites #funktionsnedsättning #funktionsvariationer #influencer #bloggareisverige #vardag

0 reaktioner till “En krympt tröja och min vinst har kommit…”

  1. Vad kul att vinsten äntligen kom. Märker att du ser fram emot att få se den filmen. Tråkigt med tröjan, men den verkar ju funka ändå.

  2. Duktig du är som orkade gå 5000 steg. Jag tittade mycket på the walking dead men sen så slutade jag och jag vet inte varför. Jag hade inte tröttnat. Får kanske ta upp serien igen. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *