Oops att jag aldrig lär mig…

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra.

Jag måste börja med att jag tänkte mig inte för igår kväll . Hade köpt två påsar från wellibites och jag lyckas äta upp dom igår. Behöver jag berätta att jag sen fick tillbringa halva natten på toa. Det där är ju gelegodisar och det är laxerande om man äter för mycket. Att jag aldrig lär mig!

Idag har jag kollat på the walking dead säsong elva. Åkte in en sväng till Uppsala där jag gick in på cubus och köpte lite strumpor. Hade 50kr i bonus att använda så det blev 50kr jag betalade för 5 par strumpor. Var in på Pressbyrån och hämtade ut en gratis monster energidryck via deras app. Man ska samla 5 stämplar och man får en stämpel för varje dryck man köper och sedan får du den 6 drycken gratis. OBS kolla i appen vilka drycker som är med i det då alla är inte med så du inte köper någon som inte är med och undrar varför du inte fått stämpel.

Ikväll har jag kollat på Hajen på sfanytime.

En flicka hittas uppspolad på land, död, söndersliten, och delvis uppäten. Den nye polischefen på sommarön Amity får klart för sig att det rör sig om en hajattack och han fattar beslutet att stänga stranden. Men han möter motstånd och tvingas till slut öppna stranden för allmänheten igen. Fler attacker äger rum och snart pågår en desperat jakt efter den skyldige hajen.

Denna klassiker gjordes redan 1975 och det är Steven Spielberg som är regissör av denna film. Filmen är baserad på boken Jaws av Peter Benchley. Jag vill läsa boken men har inte gjort det än. Däremot så måste man köpa den då den inte finns som ljudbok.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #vardag #personligt #jaws #skräckfilm #thriller

0 reaktioner till “Oops att jag aldrig lär mig…”

 1. Oj det lät verkligen inte som något kul att bli så av godis. Antar att är lite som som den där Viktväktargodiset.

 2. Ja milde tid så risig i magen man kan bli av gelegodis. Har också gjort misstaget att äta mer än vad jag tålde.

  Hajen är så spännande! Det var längesen jag såg den filmen, och något som verkligen fastnade för min del var musiken i filmen.

 3. Det där med laxerande godis känner jag igen. Käka upp en sådan påse innan en kräftskiva, och kan säga att då de andra käka kräftor satt jag på toaletten här hemma.

 4. Jag gjorde samma sak en gång med en hel påse med torkade katrinplommon. Det var gott men min mage var inte glad…. Så bra att man kan samla stämplar och få dryck gratis efter ett visst antal köpta. Det är ju inte dumt. 😊

 5. Alla tål olika saker olika mycket. Å jag kan säga att jag heller inte lär mig på visa saker. Vad bra att du hade bonus på Cubus så att du kunde köpa strumpor där 🙂. Är det bra strumpor där??
  Hajen är en bra film.

  Ha en bra dag!

 6. Hajen är riktigt bra speciellt första filmen. Andra filmen är helt okej men 1:an är bäst. En klassiker som du säger. Nu var det längesen jag såg den, men sett den ett par gånger 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *