Ny uppdaterad smak, I don´t like it!

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har man varit en sväng till Gottsunda och handlat lite. Annars har jag fortsatt kolla på The walking dead säsong elva. Har idag gått över 5000 steg och har gått över 34000 steg denna vecka. Är nöjd med det resultatet då jag försöker skära ner på choklad och godis.

Har förresten insett att de ändrat på smaken av zeroh pinneapple som jag dricker. Kan säga att jag inte gillar den nya smaken men det står better taste på flaskan. Då de ska vara juicy ananas. Jag tycker den har en bismak som jag inte alls gillar. Så imorgon ska jag gå till en affär och försöka hitta den gamla flaskan med den smaken jag gillar. Jag är väldigt svår när det kommer till om de ändrar en något jag gillar som tex saft.

Ikväll har jag kollat på Pirates of the caribbean : zalazar´s revenge på disneyplus.

Handling:

Hissa segel med kapten Jack Sparrow och följ med på det sista äventyret i Pirates of the caribbean – Salazars revenge.

Kapten Jack Sparrow är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar. Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven.

Välkommen till en berättelse fylld med humor, spänning och fantastiska specialeffekter. Johnny Depp är åter helt klockren i rollen som Kapten Jack Sparrow. Kaya Scodelario som är känd från Maze runner filmerna har en stor roll i denna film.

Denna film såg jag redan när den kom på bio.

Lägger in en video nedanför mer med behind the scenes och bloopers från denna film.

Imorgon är det nya vecka och nya tag. Jag ska som sagt ut på saftjakt då jag hoppas att inte alla affärer tagit in den nya versionen av ananas. Ska spela in ett program på onsdag är det tänkt och då på eftermiddagen ska jag och min vän på bio och äntligen se filmen Megan.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #piratesofthecaribbeansalazarsrevenge #bloopers

0 reaktioner till “Ny uppdaterad smak, I don´t like it!”

  1. Trist när det byter ut smaken på något man gillar, vet det var så på en av energidryckerna som vi gillar innan – men nu har vi ändå vant oss. 34000 steg är jättebra, tänk att allt mer än det nästa vecka är ännu bättre även om det bara är 10-20 steg till, mitt mål brukar vara (när jag kan gå vilket mitt ben inte tillåter just nu) att minst slå veckan innan för att puscha mig själv lite

  2. Tror de ändrar smak hela tiden. Tänk om man fick smaka på samma dryck som den gjordes för 25 år sen. Vilken skillnad. Du är jätteduktig som försöker. Jag tror inte på förbud, men du kanske ska tillåta dig att äta det du gillar ibland istället?

  3. Även om det är samma innehåll. Så kan smaken ändras. Hoppas att du hittar den som du vill ha då.
    Den filmen såg vi i veckan. Den är bra 🙂.

    Trevligt att gå på bio mitt i veckan.

    Ha en bra dag!

  4. Så trist att de bytt smak. Gillar inte sånt, är som nya bigmac sen blev verkligen ingen hit tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *