Veckans bästa v.26

Min mest gillade bild/video på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

Veckans mående:

Veckan var bra. På måndagen så fick jag besök av min mamma och hennes man som hade åkt ner till Uppsala. Veckan var mycket bättre än veckan innan. Det var galet varmt och kvavt på fredagen innan regnet och åskan kom.

Bio besök:   0 stycken

Antal steg: Har slutat räkna steg.

Veckans låt/video:

8 svar på ”Veckans bästa v.26

  1. Så skönt att du har mått bättre den här veckan. Jag tycker att det är rätt att du har slutat räkna steg. Det kan ju så lätt bli en fixering om man inte är försiktig. Vilken bra låt du tipsar om. Har inte hört den tidigare.

  2. Härligt med en bättre vecka! Håller med, det var rätt kvavt här också vilket jag inte alls tycker om. Vad kul att det blev ett helt program om Sagan om Ringen!
    Dune 2 har jag fortfarande inte sett. Den är ju så lång så kommer få behöva dela upp tittandet, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *