Hallå, var tog Juni vägen?

Godkväll!

Hoppas er söndag varit bra. Här började jag dagen med serien Supernatural säsong nio. Dean har ju mark of cain som börjar bli lite problematiskt. Efter att ha ätit lunch så var jag till Gottsunda för att bland annat panta burkar när jag ändå var där så handlade jag lite också.

Har idag även tvättat både vanliga kläder och sängkläder. Sen på eftermiddagen så kollade jag på filmen Shutter Island på sfanytime.

Handling:

1954 får Teddy Daniels åka till ett mentalsjukhus där de har de farligaste brottslingarna fången som räknas som sjuka för att bli satt i vanligt fängelse. En av deras patienter ska ha försvunnit. Han har sin nya kollega med. Frågan är hur många patienter det finns eller vad som egentligen pågår?

Recension:

Filmen är baserad på boken Shutter island av Dennis Lehane eller som den heter på svenska patient 67. I rollen som Teddy Deniels ser vi ingen mindre än Leonardo DicaprioLeonardo har vunnit flera priser för sin roll i denna film. Vi har en svensk med i denna film då Max von Sydow spelar en roll filmenFilmen har en tvist på slutet som gör att man inser att saker inte är som de ser ut att varaFilmen är rankad som 142 på imdb vilket är väldigt bra och den har ett Imbd raiting på 8.2/10.

Jag ger filmen 3,5/5

Idag på eftermiddagen så har det regna och bitvis hällregna. Så det var tur att jag valde att åka till Gottsunda på förmiddagen.

Imorgon är det måndag, ny vecka och även ny månad. Hallå var tog Juni vägen?

8 svar på ”Hallå, var tog Juni vägen?

  1. Är verkligen förvånade hur snabbt tiden går. Just klev vi in i sommaren och snart är det bara en månad kvar tills vardagen drar igång med skolor osv

  2. Jag har sett shutter island det var dock längesen men minns att jag gillade den. Skönt att få både kläder och sängkläder tvättade. Hos mig har det regnat nästan hela dagen 🙂

  3. Känns inte som att det är Juli idag. Men det är det.
    Skönt att både tvätta kläder & sängkläder.
    Mm igår söndag var riktig film dag. Regn ute. Mysigt.

    Ha en trevlig dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *