Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Dagar med ångest och Inside out

Hej hopp!

Hoppas eran helg varit bättre än min.

Hela helgen har kantats av en massa ångest. Har varit tvungen att ta maxdos av min vid behovs medicin både lördag och söndag.

Har idag lyssnat ganska mycket på ljudboken Sjöfararna av Diana Gabaldon. Annars har jag i alla fall varit ute på en liten promenad. Har kollat på filmen Inside Out som verkligen känns som jag känt mig.

Handling:

Jennys familj flyttar från det trygga livet i en småstad till storstaden San Francisco. Precis som alla andra styrs Jenny av sina känslor - Glädje, Rädsla, Ilska, Avsky och Vemod. Känslorna bor i Huvudkontoret, ett kontrollcentrum inuti Jennys hjärna, och just nu kämpar de med anpassningen till en ny stad, ett nytt hus och en ny skola – det blir lite mycket på en gång och tumult utbryter i Huvudkontoret.

Denna film såg jag redan då den kom på bio. En bra film med ett bra budskap. Avsky är min favorit karaktär i filmen.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Hoppas jag kan somna snabbare idag då jag var förstoppad igår kväll så det tog ett tag för mig att kunna somna.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Corky style

Gillar

Instagram