En vacker solnedgång

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag varit på radion. Började kolla på en gammal favorit till serie som jag ska skriva manus om sedan. Har också bestämt vilket manus jag ska spela in på onsdag. Gick inte med på promenaden då jag hade lite ont i ena knät plus att det är ganska halt. Bilden tog jag när jag satt och väntade på bussen hem från radion. Så himla fint och ibland får man till bilden som det ser ut i verkligheten.

Annars sitter jag och kollar på filmen Valkyria.

Filmen handlar om överste Claus von stauffenberg som återvänder från Afrika. Han får ansvaret för att planera och utföra attentatet mot Hitler. Den 20 Juli 1944 sätter han planen till handling. Frågan är om han lyckas döda Hitler och vad som händer om han inte lyckas.

En film som är ett måste att se om man är intresserad av andra världskriget och att det fanns tyskar som gjorde allt för att hindra Hitler att ta över hela Europa.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #filmnörd #andravälrdskriget

0 svar på ”En vacker solnedgång

  1. Låter kul med manus till nån man ska spela in sen. Jag vill ju filma & klippa men just nu kommer jag inte på nåt. Fin bild med solnedgång.

  2. Kanske värt att se den då, men brukar kunna må dåligt av filmer i den genren. Så jobbigt med knät 😐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *