Fem en fredag v.5: Godnatt

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad håller dig uppe om kvällen?
 2. Hur fungerar du på dålig sömn?
 3. När sover du som bäst?
 4. Viiken är den mest konstiga plats du sovit på
 5. Vad drömmer du mest om?

1. Vad håller dig uppe om kvällen?

Det kan vara tex en bra serie eller film.

2. Hur fungerar du på dålig sömn?

Jag är väldigt trött men brukar ändå gå upp på morgonen och gå till min dagligverksamhet även om jag sovit dåligt. Däremot kan personalen ha lite svårt att få mig att vakna och kliva upp ur sängen om jag sovit dåligt.

3. När sover du som bäst?

Det är när jag är trött för att jag har gjort något som gör att jag blir naturligt trött i kroppen av. Det kan vara att jag varit på utflykt med boendet eller något annat.

4. Vilken är den mest konstiga platsen du sov på?

Hm med måste nog vara då jag fick sova i fyllecell då jag var ute på krogen och blev tagen av polisen på väg hem till den person jag var ute med.🤣

5.Vad drömmer du mest om?

Det brukar vara allt från händelser i mitt liv men även sådant som jag inte skulle vilja uppleva. En gång hade jag en mardröm och vaknade med panikkänsla. Då jag drömde att jag födde barn… Jag vet att det kan verka konstigt att ha en sådan dröm och kalla det för mardröm men så är det för mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #uppsalabloggar #femenfredag #frågorochsvar #godnatt #funktionsnedsättning #funktionsvariation

11 svar på ”Fem en fredag v.5: Godnatt

 1. Ja, jag håller med om att man sover gott när man har rört på sig mer än vanligt och kroppen är trött. (Och jag drömmer ibland också mardrömmar om att jag har fått/föder barn… det kapitlet i livet är definitivt stängt).

 2. Häftigt minne ändå att ha sovit i fyllecell, det har inte ens jag lyckats med trots mycket festande i ungdomen. Mardrömmar ska vi undvika! Trevlig helg

 3. Samma här film, serie eller scrolla på mobilen får mig att sitta upp på kvällen.
  dålig sömn: Hmm….trött såklart. Men har jag en dålig natt & ska upp & jobba. Så då går jag upp & jobbar såklart. Vila gör jag i så fall efter jobbet. Jag sover som bäst på för natten om man säger så. Alltså mellan 22-04. Sen när jag har tränat eller varit aktiv hela dagen. Då sover jag bra 😊 .
  Vet inte om det är konstig plats. Men på stranden på dagen på sommaren när jag har varit med familjen & badat.

  Ha en bra dag!

 4. Håller också med dig om att jag också sover som bäst när jag har gjort saker med kroppen. Tex tränat eller gjort andra saker. Sover som bäst då 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *