Fem en fredag v.6: Tiden går

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad gjorde du för 10 år sen?
  2. Vad är ett minne för fem år sen?
  3. Vad har du gjort om tre år?
  4. Vad går fortast, veckan eller helgen?
  5. Hur mycket ledig tid har du om dagarna?

1. Vad gjorde du för tio år sedan?

Jag bodde på behandlingshem. Jag mådde inte alls bra psykiskt och hade börjat få medicin mot min ADD. Jag fick också åka till Grekland i maj tror jag det var med behandlingshemmet. Det fick jag göra för att jag gjort sådana framsteg sedan jag flyttade till behandlingshemmet.

2. Vad är ett minne för fem år sedan?

Det var att jag i augusti 2018 fyllde 30 år. Jag blev uppvaktad av min morsa och hennes man. Tillbringade en hel dag med dom då jag fick göra naglar av gelé och sedan åt vi på en restaurang. Jag minns också att jag fick en chromecast i present. Ska inte glömma att pappa hade skickat ett brev med pengar.

3. Vad har du gjort om tre år?

Jag hoppas att jag kunnat komma igång riktigt med ridningen igen och kanske även klara av att rida i en vanlig lektionsgrupp på ridskolan. Hoppas att kunna få en bra kondition.

4. Vad går fortast, veckan eller helgen?

Jag tycker veckan går fortast faktiskt. Det kanske beror på att jag har något att göra om dagarna. Plus att jag tycker det är roligt på radion.

5. Hur mycket ledig tid har du om dagarna?

På vardagarna måndag till torsdag är jag på radion från 10-15. Så är hemma ungfär 15.40 tidgiast så har ledigt från klockan 15 till det att jag går och lägger mig. Fredag till söndag har jag ledigt hela dagarna.

#femenfredag #frågorochsvar #femsnabba #funktionsnedsättning #funktionsvariation #uppsalabloggare #uppsalabloggar

0 reaktioner till “Fem en fredag v.6: Tiden går”

  1. Det låter ju som livet blir bara bättre, jämfört med för tio och fem år sedan. Och när du mår bättre är det lättare att planera framtiden. Önskar dig lycka till med ridningen, hästar är så fina djur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *