Fem en fredag v.7: Positivitet

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad har du gjort för dig själv i veckan?
 2. Vad gör du för att må bra?
 3. Hur livar du upp en tråkig dag?
 4. Vad skrattar du för tillfället åt?
 5. Hur kan idag bli en riktigt bra dag?

1. Vad har du gjort för dig själv i veckan?

Jag har börjat med att gå minst 5000 steg per dag då jag känner att jag behöver komma igång med promenaderna igen.

2. Vad gör du för att må bra?
Jag går ut på en promenad varje dag. Ser till att jag äter min måltider och att jag tar mina mediciner. Sen går jag till min daglig verksamhet fyra dagar i veckan. Umgås med mina vänner som ger mig energi till att klara av mina sämre perioder.

3. Hur livar du upp en tråkig dag?

Ibland så går jag på bio om det går någon film jag vill se om den går en tid då jag kan gå. Är det regnigt och dåligt väder så blir det att jag kollar på en eller flera filmer.

4. Vad skrattar du för tillfället åt?

Någon rolig scen i en film eller serie jag kollar på.

5. Hur kan idag bli en riktigt bra dag?

Idag kan bli en bra dag då jag ska åka in till Uppsala för att gå till Hemmakväll. Där ska jag köpa lite lösgodis och energidryck till helgen. Blir en promenad från bussen till hemmakväll för att sedan gå till centralstationen. Vi ska fira en på boendet som fyller år och äta tårta.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #femenfredag #frågorochsvar #bestofnouw #funktionsnedsättning #funktionsvariation

7 reaktioner till “Fem en fredag v.7: Positivitet”

 1. Vad har du gjort för dig själv i veckan? börjat projektet att renovera mitt hemmakontor där kaninerna tyckt att tapet är smasken

  Vad gör du för att må bra? försöker vara snäll mot mig själv

  Hur livar du upp en tråkig dag? scrollar på tictoc

  Vad skrattar du för tillfället åt? barnens tokigheter

  Hur kan idag bli en riktigt bra dag. Alla sover och jag får en stunds lugn och ro

 2. promenera 5000 steg per dag är väl jättebra. jag försöker gå ut varje dag och så får det bli de antal steg det blir. umgås med vänner är ju också kul. gå på bio är jätteroligt, men tyvärr går det sällan någon film jag vill se. ha en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *