Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Fortfarande sjuk men en vinst

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man tillbringat dagen inne då jag är fortfarande sjuk och väntar på svar på mitt pcr test. Hoppas verkligen det är negativt men blir inte förvånad om det är positivt. Nåja nog om det.

Har sett Sagan om konungens återkomst förlängda versionen idag. Men känner att det inlägget jag tänkte skriva om Sagan om ringen trilogin får vänta tills jag är frisk och har ork. Såg också filmen Jurassic world: fallen kingdom på kvällen.

Handling:

Det har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de kvarvarande dinosaurierna från utrotning. Men när de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Det är den andra filmen av Jurassic world filmerna men den femte om man räknar med de tre Jurassic park filmerna. Den tredje Jurassic world filmen ska ha premiär på bio i år är det sagt. Jag såg den andra på bio och det var häftigt.

Ikväll hade jag tur att vinna en tävling igen på instagram. Denna gången vann jag en primer från märket Benefit till både mig och morsan. Älskar deras primer men de är ganska dyra så perfekt att jag vann.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram