Främlingen - Recension

Främlingen

Författare: Diana Gabaldon

Ljudbok

Handling:

Claire Randall är på semester i Skottland med sin make Frank Randall. Detta är efter att Andra världskriget precis tagit slut. De är i Skottland för att fira att de är ett par igen då de har varit på olika platser under kriget. När Claire är vid häxringen Craigh na Dune sker något hon inte kan förklara. Hon vaknar och vet inte vad som hänt och ser några rödrockar som skuter skarpt med vapen och tror först hon hamnat i någon filminspelning, Hon blir snart antastad av en av rödrockarna men blir räddad av en annan skotsk man. Han luktar som han inte duschat på flera veckor. Snart inser Claire att hon inte befinner sig 1940 talet längre utan har på något sett åkt tillbaka till 1740 talets skottland.

Hur ska hon hitta tillbaka till Craihg na dune efter att följt med skottarna till ett slott och kommer hon kunna ta sig till hennes tid igen.

Detta ör första boken i serien Outlander. Boken är bra och spännande från början till slut. Detta är boken som första säsongen av serien Outlander är baserad på. Däremot är det mer detaljer i boken. Ett måste om man gillar historiska draman och det är ganska mycket erotik med i både boken och även i serien.

Jag har lyssnat på ljudboken på Bookbeat.

#ljudbokiöronen #nouwinfluencer #nouwbloggare #outlander #ljudbokstips

Corky style

Gillar

Instagram