Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Its a bad day

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här började jag dagen med att åka till gottsunda vårdcentral för att sätta in en ny p-stav. Först skulle barnmorskan ta både vikt och blodtryck. Blodtrycket var inge problem. Vikten vill jag inte skriva men kan berätta att jag har gått upp 9kg sen jag vägde mig senast. Har ingen aning när det var men minst 1 år sedan tror jag. Det känns som ett stort misslyckande. Hade på känn att jag gått upp men inte så mycket. Så det har tyvärr gjort att det inte varit någon bra dag.

På kvällen har jag kollat på filmen Tintins äventyr: enhörningens hemlighet som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Tre små fartygsmodeller, en epidemi av fickstölder, mystiska antikvitetshandlare, ett märkligt slott som ruvar på en hemlighet ... När kapten Haddock berättar om sin legendariske förfader, herr François de Hadoque, faller bitarna på plats. Och det visar sig att Tintin och Milou är en sagolik sjörövarskatt på spåren.

Vem mer kommer ihåg Tintin från det man var barn. Detta är en underhållande film som både barn och vuxna kan se. Denna har Steven Spielberg och Peter Jackson gjort tillsammans. Ett mästerverk som gör att alla karaktärer i serien Tintin får liv. Älskar Tinttins hund Milou.

Imorgon har jag inget planerat utan kommer ta dagen som den kommer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

Corky style

Gillar

Instagram