Min lägenhet

Hallå där!

Eftersom flera av ville gärna se hur min lägenhet ser ut som tänkte jag både visa och berätta. Såhr ser mitt vardagsrum ut. Där sitter jag och kollar på filmer/serier men även där jag sitter vid datorn. Jag bloggar därifrån.

Min hall

,Det lilla skåpet på väggen är där mina mediciner är inlåsta. Bara personal har nyckel till det där skåpet. Det är där jag hänger upp jackor och tar av mig skorna då jag varit ute.

Mitt badrum

Mitt badrum som ni ser är rätt så stort då det ska vara möjligt för någon rörelsehindrad att komma in. Jag har också egen tvättmaskin som också är en torktumlare i samma. Vilket underlättar väldigt mycket då jag inte har någon stans där som jag skulle kunna hänga upp tvätten.

Och till sist mitt sovrum

Det här är mitt sovrum men det finns två garderober som inte kom med på bild. Sängen har jag haft sedan jag var barn. Däremot hyllan som står framför sängen hittade jag på en secondhand för flera år sedan. Som ni ser så påminner stilen väldigt mycket om stilen på sängen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #lss

Corky style

Gillar

Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Instagram