När jag var ung trodde jag att livet som vuxen betydde att…

Jag trodde för det första att det skulle bli så skönt för då kunde ingen säga vad jag skulle göra. Om jag skulle göra något så måste jag vilja det själv. Jag trodde allt skulle bli bättre och att folk inte skulle lägga sig i mitt liv som förut. Jag trodde att som ett exempel att personalen på min gymnasieskola skulle sluta kolla om jag åt frukost,lunch eller middag. Jag var nog ganska naiv.

#nouwbloggare #uppsalabloggare #nouwinfluencer

0 reaktioner till “När jag var ung trodde jag att livet som vuxen betydde att…”

  1. Jag trodde att livet som vuxen skulle vara så mycket lättare – flyta på & att man kunde göra vad man vill när man vill det. Nu inser man att mycket var enklare när man var ung!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: