Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Onsdag, hårinpackning och Unhinged

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit hemma. Har lyssnat klart på ljudboken Sjöfararna av Diana Gabaldon så recension kommer imorgon. Har också gått en promenad till Coop. Tog bussen tillbaka.

Har duschat och tvättat håret. La i en hårinpackning i håret och det blev sådan skillnad. Ikväll har man kollat på filmen Unhinged.

Handling:

En stressad mamma råkar tuta åt fel person vid ett rödljus. Den personen hon tutar åt spelas av Rusell Crowe och han visar sig vara en helt galen och har inga hämningar. Han kan gå hur långt som helst för att hon ska veta hur det är att ha en dålig dag.

Denna film är obehaglig men är väldigt bra spelad av skådespelarna. Främst då Rusell Crowe verkligen framstår som en psykopat. Denna film såg jag med morsan när den kom oå bio. En bra film man bör se om man gillar Rusell Crowe.

Idag har jag även bokat en biobiljett tills på fredag. Då ska jag se filmen Döden på Nilen. Det var ett bra tag sedan jag var på bio nu. Ser verkligen fram emot det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram