Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Snöstorm och Shutter Island

Hallå där!

Hoppas ni har haft det bra i snöstormen.

Här har man varit inne då jag inte är helt frisk än. Vaknade vid nio då jag blev väckt av personal. Det har jag märkt nu när jag har varit sjuk att jag har varit tröttare på morgonen. Det är nog inte så förvånande då man ofta behöver sova mer när man är sjuk.

Har haft ont i huvudet så vid tolv tiden bad jag om en ipren. Har haft förhöjd temp men sist vi kollade hade den gått ner lite i alla fall. På dagen har jag kollat på filmen Shutter Island som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

Teddy daniels som är kriminalkommissarie åker ut till mentalsjukhuset Ashecliff på ön Shutter Island där en intagen försvunnit. Leonardo Dicaprio spelar Teddy Daniels. Han har en kumpan med sig men helt plötsligt försvinner den och Teddy hittar en lapp i den försvinnas rum. Vem är patient 67?


Denna film är baserad på boken Shutter Island som heter Patient 67 på svenska av Dennis Lehane Filmen är ganska lång men en rysare som sätter sig i huvudet på en.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar