Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Söndag och Döden på nilen

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit till CirkelK för att hämta ut två vinster från deras spel i deras app. Jag hade vunnit en redbull och en pepsi mango. Redbull ska jag dricka imorgon och Pepsin fick min granne på boendet. Var också ner till Coop och pantade burkar och hade fått ihop 24kr i pant.

I fredags var jag ju på bio. Jag såg filmen Döden på nilen.

Handling:

I ”Döden på Nilen” förvandlas Hercule Poirots egyptiska äventyr ombord på en glamorös flodbåt till en skrämmande jakt på en mördare när en idyllisk smekmånad blir krossad av ond bråd död.

Det här är en ödesdiger historia om fanatisk kärlek och dess dödliga konsekvenser som utspelar sig i ett episkt landskap fyllt med faror och onda aningar. Med tillräckligt många oväntade vändningar för att göra publiken förvirrad och osäker ända tills det chockerande slutet.

Flera offer. Flera misstänkta.

Vem gjorde det och vem står näst på tur?

Filmen är baserad på boken Döden på nilen av Agatha Christie.

Filmen var ibland trög men man kunde själv aldrig räkna ut vem som var skyldig. Man får också veta varför poirot har en mustasch. Filmen var för mig ingen höjdare men den var inte heller helt värdelös.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram