Tisdag, äntligen tillbaka och The girl in the spiders web

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man äntligen kommit tillbaka till radion och vardagen igen. Var borta i ca 14 dagar då jag var sjuk och sedan hade ont i kroppen. Har skrivit lite manus och kollat på serien jag skriver manus om. Var också ut på en promenad medan jag var på radion. Gick och pratade med en av handledarna och då var det bara häst vi snackade. Har också minst gått 5000 steg idag.

På kvällen har jag kollat på filmen The girl in the spiders web som jag hyrde på sfantytime.

Handling:

En sen natt ringer professor Frans Balder, en auktoritet inom AI-forskning, till Mikael Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl. Baserad på David Lagercrantzs bok Det som inte dödar oss.

En rätt lam action film. Något dum och tom men något man kan kolla om man vill ha en film att fördriva tiden med. Tycker The girl with the dragon tattoo är mycket bättre.

Imorgon ska jag till radion. Då ska jag ha indiemöte med en av handledarna och det var en månad sen jag hade det. Vi har det varannan vecka men jag blev ju sjuk så mitt senaste blev inte av.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #funktionsnedsättning #funkisliv #add

Corky style

Gillar

Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Instagram