Tisdag och biljettsläpp imorgon

Hallå där!

Här har man jobbat hemifrån idag. Jag har kollat på den serien jag ska skriva manus om som nästa program. Sen har jag varit till Gottsunda och försökt handla så nu ska jag inte behöva åka till tills på tisdag. Annars har jag kollat på Breaking dawn part 1. Har även kollat klart på dokumentären I huvudet på en mördare så nu har jag börjat kolla på dokumentären I huvudet på en gärningsman.

Imorgon ska jag till radion igen. Då ska jag ha indiemöte bland annat. Kommer börja jobba på radion två dagar i veckan de två första veckorna i oktober. Har jobbat hemifrån ganska länge och tror det skulle bli för mycket att börja jobba 4 dagar. Jag är också glad att jag har den möjligheten att jobba delvis hemifrån under oktober månad.

På torsdag kommer jag jobba hemifrån. Imorgon släpps biljetter för filmerna Halloween kills och Venom let there be carnage. Ska köpa biljett till Halloween Kills då den har premiär 15 oktober men tror att den har smygpremiär redan den 14 oktober. Får se vilka tider den går då jag inte kan gå för sent på kvällen då mina medicin tider ställer till det.

Lägger in trailern till Halloween kills här nedanför.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Corky style

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram