Torsdag, äntligen helg och venom: let there be carnage

Hallå där!

Hoppas eran torsdag varit bra.

Här har man varit på radion. Skrivit manus men inte tagit någon promenad då jag haft ont i vänster knä. Så nu har man ledigt tills på måndag. Har lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon både när jag åkte till och från radion. Så nu har jag bara ca 2 timmar kvar på del 1 av den boken kvar att lyssna. Däremot var det svår lyssnat på vägen dit då typ en hel förskoleklass klev på och det vart ett väldigt tjatter.

Har även idag svarat på en hel del kommentarer och godkänt dem.

Ikväll har jag kollat på filmen Venom: Let there be carnage som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Mer än ett år efter händelserna i Venom kämpar den undersökande journalisten Eddie Brock med att anpassa sig till livet som värd för den främmande symbioten Venom, vilket ger honom övermänskliga förmågor. Brock försöker återupprätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som blir värd för symbioten Carnage och flyr från fängelse efter en misslyckad avrättning.

En väldigt bra uppföljare till Venom. Mycket humor och en del action. Har man sett första filmen och tyckte den var bra bör man ge denna film en chans.

Corky style

Gillar

Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Instagram