Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Torsdag, Det flammande korset och Fantastiska vidunder: grindelwalds brott

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon. Annars har jag varit iväg till Ica för att handla lite snabbt. Fick lite motion också. Har varit försiktigt då det gäller motion för att jag nyss varit sjuk och haft ont i kroppen efter det.

Ikväll har jag kollat på Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Grindelwald har lyckats undkomma arresten. Han börjar samla anhängare, men döljer sin egentliga agenda: att uppfostra renblodiga trollkarlar till att styra över alla icke-magiska varelser. I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som inte anar vilka faror som väntar.

En väldigt bra uppföljare på första filmen. Man får se Jude law som spelar Albus Dumbledore. Har man sett den första filmen men inte denna så bör man se denna också. Jag har sett första och denna film igen då jag ska se tredje filmen på bio imorgon.

Imorgon ska jag på bio och den börjar redan 13.15 så är tvungen att åka in till stan vid tolv tiden. Ska bli roligt att äntligen se filmen då jag var sjuk när den hade premiär. Tur att jag inte hade köpt en biljett.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar