En kall dag med biobesök

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural säsong fjorton. Så det är en väldigt bra säsong. Efter jag åt en sen lunch så började jag göra mig i ordning till att åka till bion. Vid tolv tiden så gick jag ut till Bussen. Tackar gudarna att jag tog på mig vantar då vi har haft kallt väder med minusgrader här.

Vid kvart över ett började filmen. Hade ingen aning att den var över 2 timmar och 30 minuter. Köpte med mig en monster energidryck och en liten popcorn att ha under filmen. Tack vare monstern kunde jag hålla koncentrationen under hela filmen. Recension kommer imorgon.

Klockan var över fyra innan jag kom ut från salongen. Ringde upp mamma och pratade medan jag gick från bion till hemköp. Handlade lite där och sedan gick jag och tog bussen hem. Hade sådan tur att när jag kom till centralstationen så var det bara två minuter innan bussen gick.

När jag kom hem så gick jag ner på basen och åt middag. Sedan har jag duschat och nu sitter jag och kollar på criminal minds säsong sju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *