Virrpanna och bokfynd

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit hemma idag från radion pga ångest. Så började dagen med serien Supernatural där jag kommit fram till säsong fjorton som är den näst sista säsongen av serien.

Mitt mission idag var att åka till Gränby och handla inför torsdagen då mamma och hennes man kommer ner hit. Väl där så letade jag upp stadsmissionens second hand som hade flyttat. Där inne hittade jag två böcker för 10 kr styck. Böckerna är Patient 67 av Dennis Lehanne och Mordet på orientexpressen av Agahtha Christe.

Väl inne på Ica så var jag virrpanna då jag först skulle hitta tärnad bacon och sprang säker runt som en skållad råtta i tio minuter innan jag hittade. Sen var det ananasskivor jag skulle hitta och blev ungefär samma där. Sen var det pizzakit jag skulle ha men det hittade jag direkt. Sen gick resten av handlingen snabbt.

När jag klev på bussen så hade jag två stora kassar så la dem på sätet bredvid. Självklart var det en tant som skulle sitta bredvid mig men jag sa nej. Fattar inte varför de ska sitta och trängas med en fast det fanns hur många andra platser lediga. Tänkte några inte så trevliga fraser om den tanten. *morr*

9 svar på ”Virrpanna och bokfynd

  1. Hoppas ångesten släpper för dig. Ibland blir det så i affären. Springer runt så i vår Lidl hela tiden då det inte finns någon logik i den affären.

  2. Så störande när man inte hittar det man söker när man skall handla, och ju mer man söker desto mer stressad blir man. Kul med bokfynd, har faktist funderat på att läsa just orientexpressen själv

  3. Va ju bra att du var hemma då. När man ska ha saker på Ica som man annars inte köper. Då är det svårt att hitta. Men vad bra att du hitta grejerna 🙂👍. Gissar att ni ska göra pizza 😉.
    Tanten kanske inte orka leta efter säte & såg sätet vid dig. Eller tanten tänkte att det var smidigt att sitta vid sidan. Då hon kan kliva av smidigt då. Finns många orsaker som man inte vet om.
    Jag har platser i bussen som jag väljer först & främst. För smidighetens skull, lätt att komma av.

    Ha en bra dag 🌸

  4. Pingback: Veckans bästa v.35 | Corkystyle.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *