Tisdag

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit på radion. När jag gick ut till bussen i morse så regnade det men jag hade tack och lov mitt paraply med mig. På radion så kollade jag på filmen Lord of the rings: the return of the king extended edition. Jag kollade inte klart filmen då jag slutade vid ett. Då hade det slutat regna så jag gick ner till centralstationen och där tog jag bussen till Gottsunda. Där var jag in på Ica och handlade.

När jag kom hem så har jag fortsatt kolla på Lord of the rings: the return of the king extended edition men har inte kollat klart den utan det är något jag får göra imorgon. Filmen är trotts allt 4 timmar och 12 minuter. Jag har också hunnit prata lite med min kontaktperson och även chefen för boendet.

Imorgon är det onsdag. Då ska jag spela in mitt nya program på radion. Vilket känns superroligt då jag har haft problem med ångest plus även magen som gjorde att jag var hemma förra gången jag skulle spela in.

8 svar på ”Tisdag

  1. Ja idag så har det varit monligt eller mulet där jag bor men det var finare väder på eftermiddagen. Ja lord of the rings är långa filmer. Tror jag bara har sett första filmen och jag tyckte den var lång 🙂

  2. Regna här med i morse. Sen sprack det upp & solen kom fram. Trevligt. Skönt att handla lite.
    Ja, den filmen är bra.
    Hoppas att samtalen gick bra.
    Hoppas att ditt program i morgon blir bra.

    Ha en trevlig dag 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *