En dag med serien Grimm

Godkväll!

Hoppas er torsdag varit bra. Jag känner mig bättre så hoppas det fortsätter så men jag har varit hemma idag. Idag har jag valt att endast kolla på serien Grimm. Jag har också kommit så långt som sista alltså säsong sex. Tror jag aldrig kollat igenom hela serien förut. Tror inte jag kollat alls på sista säsongen som btw bara är 13 avsnitt. Är just nu på avsnitt 9 och tror jag kommer hinna kolla klart serien ikväll.

Som jag skrev mår jag bättre så har varit en snabbis till Gottsunda och handlat. Blev en del dryck och lite snacks men köpte nötter istället för choklad. Efter jag kom hem har jag fortsatt kolla på serien Grimm men även hunnit tvätta en maskin med tvätt…

Imorgon är det fredag. Då ska jag till frisören och har tid 12.30 och då tog jag den senaste tiden som fanns då den tidigaste var redan vid nio eller kanske tidigare till och med. Sen efter frisören så har jag tänkt gå till Hemmakväll då de firar 10 år och lösgodisets dag. Man ska kunna fylla en guldburk för 99kr om man köper en dricka. Annars blir det att ta det lugnt i helgen för att inte riskera att bli sjuk igen..

4 svar på ”En dag med serien Grimm

  1. Skönt att du börjar bli bättre. Minns att jag såg något avsnitt av serien Grimm när dottern var nyfödd. Efter det har jag inte sett några fler avsnitt. Trevligt med ett besök hos frissan, hoppas att du blir nöjd. 🙂

  2. Skönt att kolla serie hela dagen. Vad bra att du börjar bli bättre 🙂👍. Ja, nötter är bättre än choklad. Hoppas att du tillfrisknar till måndag. Så du kan gå till radion igen. Inte sett Grimm.
    Skönt att gå till frissan.

    Krya på dig! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *