Onsdag

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Här har man varit på radion. Där hade jag ett indiemöte med en handledare. Där bestämde vi vad för mål jag skar ha för de kommande två veckor. Jag ska fortsätta klippa mitt program på nästa onsdag. Sen sa jag att jag kommer fortsätta jobba till ett denna vecka då jag sa att jag hoppas jag har fel känsla men det känns som jag har en förkylning på gång. Jag hoppas att om det är så att den bryter ut helt så det inte blir som förra gången att jag bara blev halvdålig och det kändes som jag aldrig blev helt frisk.

När jag kom hem så var jag till basen och åt två mackor som mellanmål. Sen gick jag upp till mig och tog en varm dusch där jag också tvättade håret.

Ikväll har jag kollat på filmen När lammen tystnar. Däremot så har ni läst så många recensioner om den så jag känner att jag inte behöver göra det igen. Det som däremot är häftigt var att både Jodie Foster och Anthony Hopkins fick varsin oscar för sina roller i denna film.

4 svar på ”Onsdag

  1. Det där ”mellanläget” när det inte bryter ut ordentligt är så jobbigt tycker jag för det håller på så länge. Bättre då att vara sjuk några dagar och sen är det klart. Hoppas dock att det inte är sjukdom på gång för din del.

  2. Låter som ett bra Indiemöte. Å att ni var överens om saker. Ja, hellre att förkylningen bryter ut. Än att det ligger & du mår halv dant. Hoppas att det inte är någon förkylning. Skönt med en dusch.

    Ha en bra dag! 🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *