Äntligen heltid igen och filmen Jurassic world: dominion

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit på radion. Där har jag kollat på dokumentär och gått promenad. Idag var det den första dagen på ett tag då jag jobbade till klockan tre. Det var faktiskt skönt att gå upp till heltid igen. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att där ta bussen hem.

Idag åt vi pulled pork med pita bröd och sås. Det var så gott och kommer ha det i matlåda. Efter att jag käkat middag så gick jag ner till coop och handlade lite. Så idag har jag gått mer än 8300 steg.

Ikväll har jag kollat på Jurassic world: dominion på skyshowtime.

Handling:

På flera håll i USA håller några extremt stora gräshoppor förstöra all foder till våra djur och det vi använder i matlagning. Däremot så konstigt nog så äter de inte grödor från Biosyn. En expert tror Biosyn har gjort de för att få kontroll över hela matkedjan. Samtidigt så är Owen i norra USA där han gömmer sig med Claire och Maisie Lockwood. Snart inser Owen att Blue fått en unge och några lyckas stjäla Blues unge och kidnappa Maisie. Owen ger sig ut på en resa för att ta tillbaka Blue unge och hitta Maisie. Kommer han lyckas?

Recension:

Detta är den sista filmen i Jurassic era. Jag såg denna film på bio tre gånger. Måna kritiker tycker att detta var en av de sämsta filmerna som kom förra året. Jag håller inte med då jag tycker denna är underhållande och ger en matiné känsla då tre skådespelare från Jurassic park filmen är med. Så har ni inte sett denna men gillar de andra filmerna så bör man se denna.

Jag ger filmen 3/5

8 reaktioner till “Äntligen heltid igen och filmen Jurassic world: dominion”

  1. Gött att kunna gå upp till heltid igen. Bra kämpat 👏🏻🙂. Gott med Pulld Pork i pitabröd 😋.

    Ha en bra onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *