Trötter, halv dag på radion och filmen Venom

woman covering face with book on bed
Photo by Lina Kivaka on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här var man uppe vid åtta då jag skulle till radion. Däremot blev den en halv dag på radion då jag sovit dåligt i två nätter så jag var rejält trött. Så slutade på radion tolv då jag gick ner på centrum för att sedan ta bussen hem.

Hemma har jag vilat, kollat på filmen Dungeons and dragons: honor among theives. Sen har jag även köpt handtvål via internet men valde så att jag kunde hämta ut det efter ca två timmar på apoteket hjärtat. Jag kan nämligen inte använda tex rituals handtvålar då jag får allergisk reaktion av dem på händerna. Jag använder Acos handtvål som fungerar för mig.

Ikväll har jag kollat på Venom på disneyplus.

Handling:

Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Recension:

Denna film innehåller en massa action men ändå en del av humor. Tom Hardy spelar Eddie och gör det briljant. Denna film såg jag redan när den kom på bio 2018. Denna film har fått en efterföljare som heter Venom: Let there be carnage som kom 2021.

Jag ger filmen 3/5

10 reaktioner till “Trötter, halv dag på radion och filmen Venom”

 1. Min måndag varit bra. Vad bra att du fick sluta tidigt då. Skönt att se serie & vila. Aco:s produkter tycker jag är bra. Har handkräm & Lotion i ACO serien.

  Ha en bra dag!

 2. Det tar ett par dagar att rätta till det då man sovit dåligt ett par nätter. skönt att du kunde sluta tidigare då så förhoppningsvis sover du bättre idag.

 3. I have been surfing online more than three hours
  today, yet I never found any interesting article like
  yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you
  did, the web will be a lot more useful than ever before.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *