Äntligen regn, utmaning och ny bok

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här började man dagen med att personalen väckte mig en timme för tidig Så klev upp redan vid åtta. Jag är en sådan människa att har jag vaknat kan jag inte somna om. Kollade på Fringe säsong två på morgonen.

Redan vid halv elva så åkte jag med bussen till Uppsala. Där gick jag in och köpte lösgodis på hemmakväll. När jag kom ut från hemmakväll upptäckte jag att jag hade ett sms där det stod att mitt paket kunde hämtas på cubus. Så gick dit och hämtade ut det. Sen gick jag ner till centralen. Där tog jag bussen till Gottsunda. Där var jag in på normal och kunde hämta ut en gratis hårolja då jag kunde byta in den för poäng i deras app. Köpte också tops och en organizer i rosa. Efter det åkte jag hem.

Ikväll har jag inte kollat på någon film. När jag kom upp till mig vid 17 tiden så valde jag att utmana mig själv. Mitt mål är att inte starta tv:n förrän tidigast 20.00. Nu är klockan 19.10 och det har gått över förväntan bra. Här har det äntligen kommit regn och det är så skönt.

Idag fick jag boken på bilden av en annan som bor på boendet. Jag kan läsa hur mycket som helst om andra världskriget. Detta är en bok där den berättar om alla vapen som användes i andra världskriget. Ja och självklart har de med atombomberna som USA satt in mot Japan.

6 reaktioner till “Äntligen regn, utmaning och ny bok”

 1. Vilken tur att du var nära då du fick SMS. Ja ibland behöver man utmana sig med sådana saker. Jag borde utmana mig då det kommer till telefonen eller datorn. Tar för mycket tid för mig.

 2. Det regnade en he del här igår också vilket var bra för det behövs. Kul utmaning du har och det är ju bra att läsa lite på kvällen. Borde jag med göra😊

 3. Det beror på hur trött jag är. Men halvsova kan jag göra om jag har vaknat till.
  Vilken tur att du fick sms att du kunde hämta en sak på cubus när du va i stan 😀👍.
  Vad bra att du utmana dig & att det gick bra 😀👍. Jag vill sitta ute mer än vad det blir nu på kvällarna. Men min sambo är inte lika sugen på att sitta ute på kvällarna. Så ibland påverkar han mig & jag sitter inne då.
  Kul med ny bok. Okej. Det viste jag inte om dig 😊. Att du kan grotta ner dig i andra världskriget.

  Ha en bra dag!

  Ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *