Snubbel trubbel har varit i farten igen

german shepherd dog playing on white sand
Photo by Alexey Demidov on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här har vi haft sol och runt 20 grader. Jag började dagen med att kolla på säsong två av Fringe på hbomax. Har bara ca 10 avsnitt av säsong två kvar nu.

Vid halv ett så gick jag ut på en promenad. Tänkte ta två punkter på hittaut uppsala som släpptes idag. Det han bara max gå tio minuter innan jag totalt missade något på marken och helt plötsligt ligger jag på marken. Jag hade tur då det värsta smällen fick mitt höger knä ta så har ett stort blåmärke. En annan hade kanske gått hem efter att ha ramlat men jag tog i alla fall en punkt innan jag gick hem.

Idag så upptäckte jag att min mobilladdare inte fungera som den skulle. Så skickade sms till min godeman och frågade om jag kunde få pengar så jag kunde köpa en ny. Det fick jag och jag köpte en på clasohlsson. Märkte att de hade öppet till arton så tog bussen till Uppsala. Där hämtade jag det jag beställt via internet. Var in på hemköp innan jag skulle hem men tyvärr hade de inte smaken på zeroh saften jag ville ha. Åkte hem och så men kände att jag ville ha tag på två flaskor saft då det ska bli dåligt väder imorgon. Så chansande och gick ner till Coop. Hade tur så kunde köpa två flaskor där. Så nu har jag en flaska jag ska ha på radion och en hemma. När jag kom hem så upptäckte jag att jag kommit upp i mer än 10 000 steg idag!

Imorgon ska det tydligen regna och även åska. Vilket behövs regna då naturen behöver mer vatten än den fick igår.

3 svar på ”Snubbel trubbel har varit i farten igen

  1. 10 000 steg är riktigt bra. Förr gick jag det alltid, men nu känns det svårt att nå upp dit.
    Tur det gick bra ändå då du ramlade. Ett blåmärke kan man väl leva med.

  2. Inget kul att trilla. Tur att det gick bra. Det var lagom temperatur igår. Blåste lite för mycket. Snällt av dina godeman att du fick pengar för att köpa en ny laddare. Det kan inte va så att det var lite smutts i telefon där laddaren ska sitta. Eller att sladden inte satt tillräckligt i.
    Tur att du hitta din dricka. Smart att ha en hemma & en på jobbet.
    Mm regn behövs.

    Ha en bra start på veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *