Äntligen regn och Die hard

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har det regnat typ hela dagen. Började dagen med serien Fringe säsong två på hbomax. Har nu cirka 5 avsnitt kvar av säsong två. Idag har jag tagit det lugnt på grund av dels vädret och att jag är öm i kroppen efter vurpan igår.

Idag har jag sett två filmer. Den första jag såg var Dungeons and dragons: honor among theives. Här kan du läsa recension om den.

Idag efter jag käkat middag så var en personal snäll och skjutsade mig till Gottsunda så jag kunde panta mina brukar. Hade två proppade kassar så hade pant för 33kr.

Ikväll har jag kollat på Die hard på disneyplus.

Handling:

John McClane flyger till Los Angeles för att vara med på sin frus arbetes julfest. Vad han inte vet är att ett gäng terrorister kommer ta kontroll över byggnaden. De vill komma åt alla värdepapper som finns i valvet. Plötsligt så inser John att han kan vara de andra enda hopp. Kommer han lyckas?

Recension:

Vem kan ha missat denna klassiker till julfilm. I rollerna ser vi Bruce Willis och Alan Rickman. Bruce Willis har tyvärr fått avsluta sin skådspelar karriär efter att ha drabbats av afasi. Senare så har han diagnosticerats med frontallobsdemens. Alan Rickman gick tyvärr bort i cancer 2016 bara 64 år gammal. Denna klassiker kom redan 1988 alltså samma år som jag föddes. Filmen fick hela fyra Oscarsnomineringar.

Igår fick jag boken jag köpte på adlibris. Det är alla sju narnia böckerna i en bok på engelska. Har tänkt läsa klart sista boken i the 100 serien innan jag börjar läsa denna.

Tänker börja publicera veckans bästa på måndagar istället för söndagar.

5 reaktioner till “Äntligen regn och Die hard”

  1. Narniaböckerna är så bra.. Fast vet inte om jag klarar det på engelska om jag ska vara helt ärlig. Vad bra att du fick skjuts så du kunde panta. Inte alltid helt lätt att bära med sig massa kassar.

  2. Regna hela dagen hos mig med igår. Snällt av en personal att skjutsa dig. Så du fick panta dina burkar.

    Narnia såg jag första gången när det gick som julkalender för måånga år sen. Har sett filmerna & tycker dem är väldigt bra 😊. Då måste den boken va tjock?

    Ha en bra tisdag!

  3. Idag lovar de regn men igår klarade vi oss. Blev bara en kort skur. Har nog regnat i natt för det var vattenpölar ute. Narnia är bra. Det är verkligen en klassiker att se Die hard på julen. Tycker det är så sorgligt att Bruce Willis blivit så sjuk i demens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *