Besök hos vårdcentralen och bio

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra fredag. Här klev man upp som vanlig vid nio tiden då jag inte går till radion. Vid halv elva tog jag och en personal på boendet bussen till Gottsunda. Vi gick in till Gottsunda vårdcentral. Då jag hade tid till en barnmorska för cellprov klockan elva. Personalen vänta utanför. Jag fick helt klart en väldigt bra barnmorska. Jag var rätt snabb med att berätta att de senaste gångerna har det gjort ont och inte varit någon positiv upplevelse. Så det var nog det bästa gången då jag kände verkligen att hon lyssnade på mig och var så försiktig hon kunde. Så nu har jag gjort det och nästa gång är tror jag om tre år. Hon nämnde också att man ska tydligen kunna göra detta hemma själv snart men jag fattar inte hur det ska kunna fungera så jag kommer gå till vårdcentralen.

Eftermiddagen har innehållit bio besök då jag såg filmen Wonka. Tyvärr var den en stor besvikelse då de gjort den till något som ska likna en musikal och film i ett. Nu på kvällen har jag tagit två alvedon då jag har ont efter det jag gjorde på förmiddagen.

2 svar på ”Besök hos vårdcentralen och bio

  1. Skönt att ha något med sig på såna där undersökningar. Nä, sånt är inte trevligt. Men måste göras. Å det är ju för en bra förbyggande sak.
    Det gör lite ont under. Men sen har jag inte alls ont.
    Trevligt att gå på bio. Tråkigt att filmen var en besvikelse. Men så är det ibland.

    Hoppas att du har en trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *