Fem en fredag v.7: Spretigt

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här hon Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vilken skiva kan du lyssna på repeat?
  2. Vad är något äckligt som hänt dig på restaurang?
  3. Vad vill du uppleva innan du dör?
  4. Vilken är den bästa sitcomen?
  5. Vilka tre appar i telefonen använder du mest?
  1. Vilken skiva kan du lyssna på repeat?

Hm svårt att välja en men det är nog Flowers med Miley Cyrus. Miley vann faktiskt sin första Grammy för den låten.

2. Vad är något äckligt som hänt dig på restaurang?

Kommer inte på något faktiskt.

3. Vad vill du uppleva innan du dör?

Jag har alltid velat åka till Auswitch i polen då jag har velat det enda sen jag läste om andra världskriget i skolan. Jag ville åka dit när jag bodde på behandlingshem men min godeman och mamma sa nej. Nu inser jag att jag hade nog inte klarat att besöka sådan mörk plats när jag mådde väldigt dåligt psykiskt.

4. Vilken är den bästa sitcomen?

Det är enligt mig serien Scrubs.

5. Vilka tre appar i telefonen använder du mest?

Det är helt klart Instagram, X och Facebook.

3 svar på ”Fem en fredag v.7: Spretigt

  1. Pingback: Fem en fredag v. 8: Hipp hurra - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *