Bio och en eftermiddag med magont

four women sitting inside fendi cinema
Photo by Davide De Giovanni on Pexels.com

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra söndag. Min dag började bra med att jag var på bio och såg en förhandsvisning av filmen The garfield movie. Filmen var bra men ni får recension av mig imorgon. Till filmen drack jag en monster energidryck och åt popcorn.

Däremot har eftermiddagen varit ett litet helvete då jag haft så galet ont i magen att jag legat i sängen en stund. Jag hade glömt hur hela kroppen blir påverkad om man har problem med magen eller ont i den. Så har skrivit till en av handledarna på radion att jag blir hemma imorgon. Har insett att jag måste sluta dricka så mycket energidryck och har låst in mina energidrycker i ett skåp som bara personalen på boendet har nyckeln till. Har också sagt till personalen att jag ska minst vara utan energidryck i minst tre dagar för att ge magen vila.

Jag är bättre men har fortfarande ont men inte så mycket som det var när det som var värst. Men jag blir hemma imorgon då jag kommer behöva vila imorgon.

8 reaktioner till “Bio och en eftermiddag med magont”

  1. Vad tråkigt att du fick ont i magen av energodrycke, men fint att du nu låst in dem så att du kanske fasar dig i från dem för det är nog lakserande också kan jag tro, samt det framkallar ju ett beronde. Krya på magen och kul med filmen.

  2. Usch då. Ser du den kopplingen? då kanske det är värt att sluta med dom… Kanske lätt för mig att säga som aldrig har druckit en energidryck i hela mitt liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *