En varm dag och smygpremiär på filmen…

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra lördag. Här har man haft en bra dag. Här började jag dagen med en dokumentär på netflix som jag sett många gånger men det är en sådan jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna. Vid elva så tog jag bussen till Gottsunda för att handla. Det var bland annat min saft som nästan helt var slut. Gick först in på Ica men upptäckte att de hade höjd priset på saften och de hade inte ens en smak jag tycker om inne. Så gick in på willys och upptäckte att priset skilde 9kr så köpte två hallon smak så tjänade ungefär 18kr.

Innan middagen så var jag ute på en liten promenad då jag bestämt mig att jag skulle ta en punkt på hitta ut uppsala. Jag tog det lugnt när jag gick då det har varit ungefär 20 grader eller mer här i uppsala hela dagen. Hittade punkten som låg längre bort än vad det såg ut att göra på kartan.

Till middag så var det kalops som var så god. Vi valde att sitta ute på uteplatsen på basen då det var så varmt och fint väder.

Har förresten glömt att säga att jag ska på bio imorgon då de har något som heter barnens biodag så filmer som börjar innan 15.00 är det halva priset på biljetten. Jag ska nämligen se en smygpremiär av filmen The garfield movie som egentligen inte har premiär förrän 24/5. Min film börjar redan 11.50 så det är rätt tidigt. Filmen är en film om katten Gustav och lägger in trailern nedanför.

10 reaktioner till “En varm dag och smygpremiär på filmen…”

  1. Jag har märkt att det mesta är dyrare på Ica än på Willys, så jag handlar inte på Ica om jag slipper.
    Så skönt att ni hade det varmt nog för att sitta ute och äta. Kalops är så gott.

  2. Det var verkligen varmt igår. Så härligt ju! Det kan skilja väldigt mycket på priset mellan olika butiker. Jag gillar katten Gustaf, tror säkert jag skulle gilla den jag med. Skriver du en recension sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *