En dag med varmt väder och en tripp till Uppsala

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra fredag. Här har vi haft soligt väder hela dagen och vi ska tydligen få varmare imorgon om man ska tro väderapparna.

Jag började dagen med serien Supernatural säsong sju. Kollade på serien ett tag. Efter att jag varit nere på basen och ätit lunch så åkte jag till Uppsala. Där klev jag av vid en busshållplats och gick till Hemmakväll! Där köpte jag lösgodis då jag hade en kupong som gav mig 10% rabatt och sen köpte jag energidryck.

Efter jag kom hem så kollade jag på serien Grimm där jag är på sista avsnittet av säsong två. Så kommer nog hinna börja se på säsong tre ikväll. Efter att ätit middag så gick jag en liten promenad i skogen och lyckades hitta en punkt på hitta ut uppsala som kört igång idag.

Blev lite kortare inlägg idag då jag är trött i huvudet men tror det beror på värmen.

12 reaktioner till “En dag med varmt väder och en tripp till Uppsala”

  1. Haft en trevlig fredag. Härligt med med detta väder. Bäst att njuta. Trevligt att åka iväg en stund. Skönt med en promenad i skogen 🙂.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  2. Haft en trevlig fredag. Härligt med med detta väder. Bäst att njuta. Trevligt att åka iväg en stund. Skönt med en promenad i skogen 🙂.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  3. Härligt med en skogspromenad på kvällen, vi har verkligen haft sommarkänsla idag och vi får se om det blir varmare imorgon. Grimm har jag sett och det är en bra serie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *