Möte med biståndshandläggare

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Vill börja med att säga att jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Tror det var kroppens signal att jag ska ta det lugnt och lyssna på när kroppen behöver vila. Ibland kan min envisa skalle sätta käppar i hjulen för mig själv.

Idag har jag haft ett möte med min biståndshandläggare och chefen för mitt boende var med. Det gick jätte bra och biståndshandläggaren var jätte bra. Mötet tog ungefär 45 minuter vilket var ett av de bland längsta mötena som jag haft med biståndshandläggare.

På eftermiddagen så har jag sett filmen M3gan.

Gemma blir helt plötsligt vårdnadshavare till sin systerdotter Cady efter att båda hennes föräldrar dött i en bilolycka. Gemma jobbar på ett teknikföretag där de uppfinner olika sorters dockor. På företaget har hon börjat göra en prototyp som kallas m3gan och Gemma får idén att sammanföra Cady och M3gan. Snart inser hon att m3gan har en ond sida som hon försöker gömma.

Recension:

En bra skräckfilm som är gjord av James wan som bland annat har gjort Saw och The conjuring. Filmen finns nu att köpa och hyra på tex sf anytime. Filmen får 4/5 av mig.

8 reaktioner till “Möte med biståndshandläggare”

  1. Så skönt att mötet gick bra och att du mår bättre idag! Glöm aldrig att njuta av stunder man mår bättre! 🙂 Vila är så viktigt, speciellt om kroppen signalerar efter det. Man får liksom lära känna sin kropp och ens signaler. Hoppas du får en härlig helg! Kram

  2. Kroppen behöver ibland vila. Vad bra att du mår bättre.
    Så bra att det gick bra på mötet med biståndshandläggaren 👍. Skönt att se film & koppla av efter ett krävande möte.

    Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *