Blåsig dag och I know what you did last summer

Hallå där!

Hoppas er Fredag varit bra.

Här har man varit ledig. Har kollat på Fear the walking dead säsong 6. Sen var jag in en sväng till Uppsala. Där var jag inne på Hemmakväll och köpte lite godis till helgen. Gjorde ett misstag då jag trodde det inte var kallt för när jag kollade på mobilen så var det plusgrader. Däremot så blåste det ordentligt så det skulle vara bra om jag hade haft mina vantar på mig.

När jag kom hem så kollade jag på tv ett tag men tillslut så gick jag och la mig i sängen då jag var så trött. Låg och vilade till några minuter över fyra då jag gick ner och käkade middag. Det var fiskpinnar och potatismos. Det var gott.

Ikväll har jag kollat på I know what you did last summer på netflix.

Handling:

En grupp vänner är ute och festar när de helt plötsligt kör på något. De tror först det är ett djur men sedan hittar de en stövel. Sen hittar de kroppen. De bestämmer sig för att ta kroppen till hamnen och dumpa kroppen i havet. De gör en överenskommelse att aldrig tala om detta igen. Ett år senare får en av tjejerna ett brev där det står I know what you did last summer. Frågan är vem som skickat brevet och hur mycket den vet. Plötsligt börjar saker hända de i gruppen som var med och frågan är hur många kommer överleva.

Vem har inte sett Jag vet vad du gjorde förra sommaren? Detta är något av en klassiker när det kommer till tonårsfilmer.

Imorgon är det Lördag. Då ska jag ut på en promenad. Sen har jag inget speciellt planerat utan tar dagen som den kommer. Lite beror på vad det är för väder.

6 reaktioner till “Blåsig dag och I know what you did last summer”

 1. Verkligen inte lätt att klä sig i detta vädret! Skiftar så snabbt mellan minus och + grader. Gott med godis från hemmakväll 😃

 2. Det är inte alltid lätt o komma ihåg vad för kläder man behöver efter väder. Men blåsigt har vi det oxå här i Jönköping. Kul att du kunde ta dej till Uppsala.

 3. Mm det var riktigt kallt igår….brrrrr 😨.
  Jag har alltid vantar i mina fickor på mina jackor under vintertid & tidig vår.
  Skönt att ligga & vila om man är trött.
  Jag gick en morgon promenad 😊. Så skönt.

  Hoppas att du har en bra helg! Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *