Bloggutmaning dag 1: En barnlek.

Tänkte delta i Madeleines bloggutmaning denna månad.

Idag ska jag berätta om en barnlek. En lek jag kommer ihåg är dunken tror jag den hette. Det gick ut på att man har till exempel en hink. En av er räknar medan de andra gömmer sig. Om man är en av de som gömmer sig ska man försöka att inte bli sedd och om man kan springa fram till hinken och sparka på den innan den som räknar gör det.

10 reaktioner till “Bloggutmaning dag 1: En barnlek.”

  1. Jag dunken minns jag 🙂. Sen vet jag att det var ett program som hette ”På Rymmen”
    Det lekte jag & några vänner i 5:an eller 6:an.

    Ha en trevlig dag!

  2. Ja typ vad vi kallar pantgömme här då, det är fortfarande poppis tror jag. Roliga barnlekar finns det gott om fast här är det mest fotboll 7 dagar i veckan som gäller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *