Lördag, bio och över 7000 steg

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural säsong nio. Säsongen blir bara bättre ju längre jag kollar. Efter att ha ätit lunch så gick jag ner till coop och pantade burkar.

När klockan var tjugo i två så åkte jag bussen in till Uppsala. Där tänkte jag först köpa lösgodis på hemmakväll men vände och gick ut då det var väldigt mycket folk. Så fortsatte jag till bion. Där köpte jag en liten popcorn som snacks till filmen Saw X (10). Filmen började vid 15.00 så vid tio över fem var filmen klar. Då ringde jag upp mamma och pratade med henne medan jag gick till centralstationen för att ta bussen hem.

Hemma har jag ätit middag som var kycklinggryta med ris. Har också tagit en snabb dusch. Är trött men kanske inte undra på då jag har gått över 7000 steg idag plus bio.

Nu kollar jag på I huvudet på en brottsling på netflix. Som jag kommer kolla på tills jag ska sova. Den dokumentären tar de upp bland annat vad som får en att bli seriemördare eller rättare sagt vad kan påverka en att bli Evil.

Som avslutning så vill jag säga att recensionen av Saw X kommer imorgon.

8 reaktioner till “Lördag, bio och över 7000 steg”

  1. Vad gott med popcorn ändå till bion. Om jag ska se film på bio då vill jag helst ha popcorn. Hur många filmer av saw finns det nu? Jag tycker det finns så många så jag har tappat räkningen

  2. Hur lång tid tar bussen till Uppsala??

    Det var bra att du inte köpte godis på hemmakväll innan bion. Då man bara får köpa godis på bion om man ska gå på bio. Du får alltså Inte köpa godis på hemmakväll & gå på bio. Popcorn 🍿 är gott.
    Jag hoppas att du tyckte att filmen var bra 🙂.

    Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *