Dagens wordpressfråga – Vilken karaktär från en bok eller film skulle du vara?

Om du kunde vara en karaktär från en bok eller film, vem skulle du vara? Varför?

Oh.. Det är helt klart Katniss Everdeen från The hunger games filmerna och även böckerna. Dessa böcker och filmer älskar jag. Att en liten flicka från ett litet distrikt kan bli viktig i kampen mot Huvudstaden och president Snow. Att tillslut leda kampen för en folkvald ledare istället för någon som man tvingas ha av förtryck. Att distrikten ska få behålla sin mat och förnödenheter det produceras istället för att tvingas frakta det till huvudstaden och leva på smulor. Sen att få bort Hungerspelen då det är inte rätt att två unga från varje distrikt får tävla och veta att det är inte slut förrän det bara är en kvar. Bara för att invånarna i huvudstaden ska ha något att titta på.

Om du skulle vara en karaktär från en bok eller film vem skulle du vara?

8 reaktioner till “Dagens wordpressfråga – Vilken karaktär från en bok eller film skulle du vara?”

  1. Hungergames är såå bra!! Tycker också mycket om Katniss. Får nog kolla om filmerna igen 😃 Svår fråga! Kan inte riktigt komma på vem jag skulle vilja vara

  2. Har inte sett den serien så har ingen åsikt där. Får jag välja så Claire i outlander. En stark kvinna som står upp för vad hon tror på. Vid sin sida den otroligt attraktiva Jamie. Han är mitt frikort också så det hade ju varit perfekt.

  3. Katthnis är riktigt tuff & krigar tjej 😊.
    Tack för info för visa saker så har jag nog inte fattat att det är så.
    Jag vet inte vilken karaktär jag skulle vilja vara.

    Ha en bra onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *