En bra fredag och Evil dead rise

surviving a zombie attack
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här började jag dagen med serien Fringe säsong tre på hbomax. En väldigt bra serie men svår att på ett enkelt sätt förklara vad den handlar om.

Jag gick ut på en promenad. Behövde handla lite så gick ner till Coop. Jag tog bussen upp till mig sen. Gick ut på en ytterligare liten promenad så har gått mer än 6000 steg idag.

Idag har jag tvättat en maskin med tvätt ner på basen då min maskin är fortfarande trasig. Så förhoppningsvis har personalen med sig min tumlade tvätt när jag ska få medicinerna kl åtta.

På eftermiddagen har jag också städat lägenheten med en personal. Då jag får besök imorgon av min bästa vän. Vi ska först äta pizza på pizzerian i Sunnersta och sedan ska vi kolla på film hos mig tillsammans.

Ikväll har jag kollat på Evil dead rise på hbomax.

Handling:

En mamma som bor i en lägenhet med hennes tre barn. Efter en jordbävning hittar hennes son ett rum och hittar en rätt unik bok och även några gamla lp-skivor. Boken ser ut att ha tänder och de inser snart att man behöver blod för att öppna den. Sonen börjar kolla i den och lyssna på lp-skivorna och snart inser han att han inte skulle ha öppnat boken och lyssnat på lp-skivorna.

Recension:

Denna film har nu släppts på tex sfanytime men som biofilm hemma. Detta är en av de bästa skräckfilmer jag sett på länge. Jag såg den två gånger på bio. Jag gav den 5/5 och denna film har tjänat 10 gånger mer än originalfilmen som kom 1981. De gjorde också av med 6500 liter blod när de spelade in filmen. Självklart så är det inte ”riktigt” blod.

De två uppgifterna har jag hittat här: Moviezine

Imorgon är det lördag och då ska som sagt får jag besök. Så det blir kvalitetstid med min bästa vän.

10 reaktioner till “En bra fredag och Evil dead rise”

  1. Mysigt att din bästis kommer över till dej och härligt när det blir nystädat. Att gå 6000 steg är bra. Försöker med 8 oftast då somnar jag som bäst.

    HBO hade jag i några dagar och tyckte direkt det var mkt bättre än Netflix. Så ska verkligen fixa det igen, 🙂

  2. Tråkigt att din tvättmaskin fortfarande är trasig. Hoppas att personalen var snäll & tog med tvätten till dig när du skull få din medicin.
    Skönt att få hjälp med att städa lite. Trevligt att din vän kommer på besök 🙂.
    Om du säger att skräckfilmen är den bästa du har sett. Så antar jag att den är läskig….hehe. Men jag blev ändå nyfiken på den 🙂.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *