En bra tisdag och Lord of the rings: the return of the king

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här började jag dagen med Once upon a time säsong ett. Har några avsnitt av säsong ett kvar. När klockan var runt elva så gick jag ner till coop där jag pantade burkar. Brukar spara längre men kände att jag ville ha bort energidryckburkarna så jag inte kan bli frestad att köpa när jag ser dem. Hade ändå kommit upp i över 20kr i pant. På coop köpte jag en isglass jag inte provat förut då de inte hade den som jag brukar köpa. Glassen var inget speciellt och jag kommer inte köpa den igen.

När jag kom hem så vilade jag en liten stund för att sedan gå ut på en liten promenad. Jag gick till lyssnarängsbadet då det fanns en punkt på hitta ut uppsala där i närheten. Så har kommit upp i över 7000 steg idag.

Idag har jag kollat på Lord of the rings: the return of the king extended edition på viaplay.

Handling:

Frodo, Sam och Gollum är på den sista biten på deras resa. De måste på något sätt lyckas gå igenom Mordor utan att bli upptäckta av alla orcher. Samtidigt så gör sig Gandalf, Aragorn och Legolas redo för den sita striden mot Mordors styrkor. Frågan är vart den kommer hållas?

Recension:

I år är det 20 år sedan denna klassiker till film kom. Den har fortfarande rekordet i antal oscars för en film. Tillsammans med Titanic och Ben-hur så fick den 11 oscars. Det är ett rekord som står än idag och det har inte varit någon film som varit i närheten av det rekordet. Sammanlagt fick Lord of the rings filmerna 17 stycken oscars. Det har aldrig varit en trilogi som varit i närheten av det heller. Denna film är hela 4 timmar och 12 minuter i förlängd version.

6 reaktioner till “En bra tisdag och Lord of the rings: the return of the king”

  1. Som jag sa igår, denna triologin är riktigt bra! Så bra handling som har byggts upp med spänning. Och älskar replikerna mellan Legolas och Gimli! Det är favoriterna hos mig. Deras käbbel, deras gliringar men ändå deras ovillkorliga kärlek vännerna emellan.

  2. Dom filmerna är bra, riktigt bra. Det är en fin handling. Dom innehåller spänning, skratt, sorg och så mycket mer som gör så att dom blir bra.
    Brukar typ alltid spara ihop mycket pant, brukar i alla fall få minst en sopsäck innan jag får för mig att åka iväg och panta. Kan vara bra att ha när man har lite krasst i kassan.

  3. Skönt med en promenad. Gott med isglass. Sagan om ringen filmerna är bra. Jag tycker att 1:an & 2:an är bra. Sen tycker jag den blir lite väl overklig. Oj! 20 år i år! Det är kul att den har fått så många Orskars.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *