En långpromenad i skogen och filmen Speed

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man kollat på Once upon a time säsong ett. Så har bara ca 3 avsnitt kvar på första säsongen. Vid elva tiden tog jag bussen till vårdsätra och där gick jag av. För att sedan gå tillbaka hem. Hade tänkt att ta några punkter på hittaut men gav upp till slut. Istället blev det en promenad på ca 1.5 timme. Så har gått över 8000 steg.Jag upplever att det inte är så mycket mygg och sådant i år. Jag tror det kanske har varit för varmt och morsan sa att det heller kanske inte regnat tillräckligt.

Idag åt vi chickennuggets och pommes frties till middag. Det var länge sedan jag åt chikennuggets. Tror det var någon gång jag åt på buger king.

Ikväll har jag kollat på filmen Speed disneyplus.

Handling:

En gubbe har satt en bomb på en hiss men polisen lyckas få ut alla i hissen. Sen sätter han en bomb på en buss. Bomben aktiveras om den körs i mer än 50km/h och detonerar om bussen körs saktare än 50km/h. På bussen finns en tjej som spelas av Sandra Bullock. Polisen som spelar största rollen spelas av Keanu Reeves. Ska de lyckas på något sätt få av passagerarna utan att han som satt dit bomben upptäcker det?

Recension:

Denna klassiker till film kom 1994. Den vann två oscars för Best Sound och Best Effects, Sound Effects Editing. En riktigt spännande film och en nagelbitare om ni frågar mig. Ett måste att se om man gillar action filmer med mycket spänning i.

9 reaktioner till “En långpromenad i skogen och filmen Speed”

  1. Alla sådana saker är bra då man faktiskt kommer ut. Kör mest pokemon även om jag precis börjat igen efter ett långt uppehåll. Mygg kan man vara utan 🙂

  2. Har aldrig hört talas om Hittaut så googlade och det lät ju kul! Bra med såna gratisaktiviteter att ta del av. Det blev ju däremot en riktigt bra promenad för dig. Uppe i Gävle där jag var förra veckan var det riktigt mycket mygg, så kanske är beroende av del av landet. Här i Stockholm har jag inte märkt av så mycket.

  3. Skönt med promenad. Det var en lång promenad du tog. Bra 👍. Gott med chickenuggets. Speed filmen är mycket bra 👍.

    Ha en bra dag!

  4. Vilken lång och härlig promenad. Här är vi inte lika lyckligt lottade med myggen, för dom nästan lika många som vanligt och otroligt aggressiva. För första gången måste jag ta allergimedicin när jag blir stucken, för det känns som myggbetten exploderar av klåda och sveda.
    Speed tyckte jag var väldigt spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *