En bra torsdag och the conjuring 2

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. Har kollat på serier och gått en promenad. Idag var sista arbetsdagen denna vecka som var kort då jag arbetade bara onsdag och idag. Idag när jag slutade på radion åkte jag buss med en vän och gick in på hemköp då jag ville köpa en monster inför imorgon.

Idag har jag lyckats gå över 6500 steg vilket känns bra. När jag kom hem så gick jag ner till basen och åt middag. Idag var det bruna bönor och bacon.

Ikväll har jag kollat på The conjuring 2 på viaplay.

Handling:

Ed ocb Lorraine Warren får åka till England. Där ska de försöka hjälpa en mamma och hennes barn som säger att deras hus är hemsökt. Ena barnet Janet börjar vakna upp i en fåtölj på nedervåningen. De ber kyrkan om hjälp som frågar Ed och Lorraine att åka till England i tre dagar för att vara kyrkans ögon och öron för att kolla om det är något övernaturligt eller om det inte är det.

Recension:

En väldigt bra conjuring film. Här inser man att detta kan hända vilka som helst. Det är en karaktär som heter The Crocked man som det först sas att det skulle bli film om men nu har James Wan sagt att det inte blir nåsgon film om den karaktären. I denna film ser man även nunnan från The Nun som Ed målar en tavla av.

Ed och Lorraine Warren var riktiga människor som jobbade med sådana här utredningar.

Filmen blev nominerad till priset för bästa skräckfilm 2016.

Imorgon är det fredag. Då är jag ledig men kommer vara borta hela dagen och kommer inte hem förrän tidigast fyra på eftermiddagen.

3 reaktioner till “En bra torsdag och the conjuring 2”

  1. Vad skönt att du fått rört på dig idag med. Bruna bönor är en av få saker jag inte kan äta. 🙂 Men många gillar ju det.

  2. Låter som en bra dag. Mm väldigt kort vecka 😊. Va bra å ha gått 6500 steg. Hoppas att du ska göra något roligt denna fredag 😊.
    Ha en bra lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *