En dag med bio

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra söndag. Här började jag dagen med Supernatural säsong tre. Nu börjar tiden rinna ut för Dean då han bara har timmar kvar att leva.

När klockan var halv tolv så åkte jag till Uppsala. Vid halv ett så kollade jag på filmen Kung-fu panda 4 på filmstaden. Filmen var rolig och bra men recension kommer imorgon. Till filmen drack jag en monster energidryck och åt en mellan popcorn.

Sen jag kom hem har jag ätit middag vilket var matlådor. Annars har jag varit så trött efter bion. Tror det var för att det var många barn på bion så det var en aningen stimmigt i biosalongen. Har kollat på gränsbevakarna USA på tv4play. Nu sitter jag och kollar på Criminal minds säsong tio.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Däremot är det röd dag så jag är ledig. Tänkte försöka tvätta lite inför veckan men även åka in till Uppsala en sväng.

8 svar på ”En dag med bio

  1. Fick de tre första kung fu panda i julklapp av brorsan för nått år sedan, men har faktist bara kollat första delen. Kanske jag borde söka fram boxen och kolla med barnen

  2. Kul med bio men kanske inte lika roligt om det blir för sorligt. Ja röd dag i morgon också och då går jag på lite ledighet. Har jobbat hela påsken.

  3. Kul att gå på bio. Man blir trött ibland. Skönt att tvätt. Så det är gjort inför veckan. Gött med 3 dagars vecka 🙌🏼😊

    Glad Påsk! 🐣

  4. Ja kan tänka mig att det är mkt barn på en sådan film. Men kul 🙂 gott med popcorn och skönt att vara ledig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *