Veckans bästa v.13

Min mest gillade bild/video på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

Veckans mående:

Har varit en helt okej vecka. Var ledig måndag och tisdag då jag fortfarande inte var helt frisk från den ordentliga förkylningen jag fick. Hade en bra ridlektion i onsdags då jag fick rida en annan ponny då den jag brukade rida var halt. Veckan avslutades med bio.

Bio besök:  1st – Kung-fu panda 4 (recension kommer senare idag)

Antal steg: Har slutat räkna steg.

Veckans låt/video:

4 reaktioner till “Veckans bästa v.13”

  1. En härlig vår bild. Bra att du hade en bra ridlektion med en snäll häst. Trevligt med ett bio besök.

    Blir kort vecka den här veckan med. Trevligt 😊.

    Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *