Har jag retat någon där uppe?

Dagen började med serien Supernatural säsong fyra. Dean vaknar upp i sin kista. Lyckas ta sig upp och tar sig först till Bobby som först inte tror att det är Dean. Efter en stund så förstår Bobby att det är Dean. Nästa stopp är hos Sam som också först inte tror att det är Dean. Frågan är vem som fick ut Dean ur helvetet. Som svar på frågan får man en ny karaktär i handlingen, nämlingen Ängeln Castiel.

När jag ätit lunch så efter en stund så tänkte jag att jag tar en promenad ner till Coop. Det är kanske max tio minuters promenad. Den promenaden gick inte som det var tänkt. Jag tog på min gråa kappa istället för min stora vinterjacka. Så hade kanske gått i fem minuter när jag helt plötsligt snavar på något och går omkull på asfalten. Som tur var så var det en tjej med barnvagn som såg mig ramla. Så skrapade upp min vänstra handflata och höger knä. Handen blödde rätt ordentligt i början men tjejen hade våtservetter som jag fick några av. Sen hjälpte hon mig upp också.

Så gick till Coop och handlade det jag tänkte sen tog jag bussen hem. Gick in på basen och personalen hjälpte mig att tvätta såren och sätta plåster eller liknande på vänster hand och höger knä. Så eftersom jag är rätt öm i kroppen och kommer nog bli mer öm till imorgon så har jag skrivit till en av personalen på radion att jag kommer inte imorgon då jag ramlat. Hoppas jag kan gå på onsdag då jag ska rida igen.

6 svar på ”Har jag retat någon där uppe?

  1. Hoppas det läker fort och att du kan gå tillbaka till radion. Men inge kul alls när man ramlar och slår sig, skönt att du fick hjälp 🙂

  2. Ajaj vilken otur, samt det är jaöt nu också när man går över grusen, man tänker inte alltid på det. Snällt av tjejen att hjälpa dig och skönt att få vara ompysslad och omplåstrad sedan. Ja kan tro du är lite öm idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *